Fotokopi Makinesi Kiralama

Çorlu'da 2005 yılından itibaren büro makinaları satış, kiralama ve teknik servis konusunda uzman olan Beta Büro Mekineleri, Trakya bölgesinde bulunan müşterileri de firmanızın avantajlarla dolu dünyasına davet ediyor. Daha önce büro makinası kiralama işlemleri hakkında bilgi sahibi olmayan işletmeleri, kiralama sisteminin maliyeti ve getirileri konusunda bilgi sahibi yapıyoruz. Trakya'da işletme sahibi olan tüm müşterilerimizin ortak ihtiyacı fotokopi makinasıdır. Ancak fotokopi makinasını getirileri hakkında bilgi sahibi olmadıkları için tereddütler yaşamaktadırlar. Fotokopi Makinesi Kiralama hizmeti ile hedeflenen, müşterilerimizin baskı masraflarını düşürmektir. Baskı maliyetleri işletmelerde kontrol altına alınamamaktadır. Ayrıca baskı maliyetlerini faturalamak mümkün olmadığı için gider olarak gösterilememektedir.


Fotokopi makinası olmayan işletmeler, matbaa ve çıktı işlemleri için zaman kaybı yaşamaktadır. İşyerine fotokopi makinası satın alan firmalar da makinanın arızalanması sorunu ile karşı karşıya gelmekte ya da toner masraflarıyla başa çıkamamaktadır. Fotokopi Makinesi Kiralama hizmetini kullanmakla tüm bu sorunlarla baş edilebilir. Çünkü kiralama sistemi ile fotokopi makinasının mülkiyeti firmamıza aittir. Bunun anlamı, makinada yaşanan her arızanın ve masrafın karşılanması firmamız tarafından yapılacak, demektir. Kiralama sistemi ile hiçbir şekilde sizin cebinizden ekstra masraf çıkmamaktadır. Fotokopi makinası kiraladığınız zaman fotokopi çekim masraflarınızın %80 oranında azaldığını görürsünüz. Bununla birlikte fotokopi işlemlerinde ekstra olarak bakım, toner ve yedek parça için ne kadar çok ücret ödediğinizi fark edersiniz. Sizde Beta Büro Makinelerinden fotokopi makinanızı kiralayın, eski fotokopi makinalarınızın tamiri ile uğraşmak zorunda kalmayın. Stok maliyetinden de, toner masrafından da kurtulun.


Fotokopi Makinesi Kiralama hizmetini kullanan müşterilerimiz bilirler ki, Beta Büro Makineleri olarak, müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarız. Fotokopi Makinesi Kiralama öncesinde ve sonrasında müşterilerimizle her daim diyalog içerisinde oluruz. Müşterilerimizin ihtiyacı olduğu her an onların sorunlarına çözüm buluruz. Kiralanılan makinanın kurulumu, bakımı, teknik servisi ve yedek parça işlemlerinde aksatma söz konusu olmaz. Beta Bro Makinelerini tercih etmekle işlerinizde aksama yaşamazsınız. Profesyonel ve güler yüzlü hizmetin keyfini çıkarırsınız.  

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tekirdağ Endüstriyel Soğutma Sistemleri

Anıl Çevre Düzenleme

Çorlu Güvenlik Sistemleri